Digitalni Centar 1 | Maksimirska 100b, 10000 Zagreb | Tel: 01/2300-460

Digitalni Centar 2 | Krapinska 8, 10000 Zagreb | Tel: 01/4001-461

O NAMA

Zub X – Soredex Centar Zagreb referentni je centar dentalne radiologije za Hrvatsku i regiju. Finski Soredex, kao jedan od najboljih svjetskih proizvođača uređaja za stomatološku dijagnostiku opremio je naš RTG centar najmodernijom opremom koja nam omogućava vrhunsku dijagnostiku uz najmanje moguće zračenje pacijenata. Pacijent nam je na prvom mjestu.

Od 2015.g pružamo usluge 2D i 3D dentalne dijagnostike. Digitalna panoramska snimka zubi (Ortopan), Temporo-mandibularnih zglobova i kraniogrami (za ortodonte) postali su standard moderne dentalne dijagnostike. Snimanje pojedinih zuba najkorisnija je dijagnostička metoda i stomatolozima daje precizan uvid u učinke endodontske terapije.
Sigurnost naših pacijenata je na prvom mjestu i zato:

Prvi uvodimo 3D snimanje zuba sa smanjenom količinom zračenja i to na razinu dnevne doze koju svatko primi. 3D snimanje zuba (CBCT) je sve češće tražena dijagnostička metoda kojom stomatolog dobiva najprecizniji i najdetaljniji uvid u stanje kostiju, zuba i korijena gornje ili donje čeljusti i na taj način ima mogućnost vizualizacije snimaka po presjecima u sve tri dimenzije. Najčešće se koristi u implantologiji, oralnoj i maksilofacijalnoj kirurgiji, endodonciji, ortodonciji, parodontologiji, kao i u otorinolaringologiji. Uporaba CBCT-a pomaže zubnom liječniku u donošenju dijagnoze, odluke i određivanju plana terapije.

TIM MAKSIMIRSKA

Silvija Juričić
bacc. radiol. techn.

Silvija Lujanac
bacc. radiol. techn.

TIM TREŠNJEVKA

Martina Baljak
bacc. radiol. techn.

Milan Antonić
bacc. radiol. techn.

Nikolina Popović
bacc. radiol. techn.


Kao vanjski suradnik prof.dr.sc.  Paris Simeon, izvanredni je profesor na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu i na KBC-u “Zagreb”. Predavač je na 5 predmeta (karijesologija, endodoncija, restaurativna stomatologija, poslovno upravljanje u dentalnoj medicini, etika u dentalnoj medicini ) i na više studija. Poduzetnik je i osnivač više tvrtki koja se bave radiološkom dijagnostikom, prodajom stomatoloških uređaja, potrošnih materijala i ostale medicinske opreme. Opinion leader je za nekoliko vrsta stomatoloških endodontskih i implantoloških proizvoda i klinički je stručnjak u domeni svoje specijalizacije, kao i opće stomatologije. Autor i koautor je preko 40 znanstvenih i stručnih radova i nekoliko poglavlja knjiga. Bio je zastupnik u tijelima lokalne samouprave Grada Zagreba. Ponosni je otac dviju kćeri. Aktivno piše i govori 5 stranih jezika. Za naše snimke zadužene su inženjerke med. radiologije Silvija Juričić, Silvija Lujanac, Nikolina Popović, Dijana Pustišek, Anika Belošević i inženjer Milan Antonić koji su prošli dodatnu stručnu edukaciju po standardu prof. Simeona.